(recept van mijn moeder)
5 eieren
140 gr pure chocolade
140 gr bloemsuiker
140 bgr echte boter
cacaoboter
eigeel en eiwit apart doen
eigeel + 1/2 van de suiker wit kloppen
eiwit opkloppen en de suiker beetje bij beetje erbij doen en heel stijf kloppen
boter + chocolade smelten op een zacht vuurtje al roerend
chocolademengsel bij het eigeel doen en goed omroeren
de eiwitten met garde eronder roeren
3/4 van het mengsel in beboterde vorm en op bakpapier op de bodem gieten en 20 à 25 min. bakken op 180°c
laten afkoelen in vorm op rooster alvorens om te draaien
daarna insmeren met de rest (1/4) van het mengsel
bestrooien met cacaopoeder
dinsdag 27 april 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Zo dat ziet er wel lekker uit zeg, heerlijk met een kop koffie erbij, en slagroom hmmmm, kom je ook es even bij mij kijken dat zou ik leuk vinden. Gr Stina
BeantwoordenVerwijderenO, zulke dingen moet je helemaal niet zien tegen etenstijd, mmmmmmmmmmm hij ziet er zo lekker uit.
BeantwoordenVerwijderenPero que maravilla!!!
BeantwoordenVerwijderenTiene que estar buenisimo.
besitos ascension
oei, dat ziet er me daar lekker uit! Heb het recept opgeslagen, binnekort maar eens even uitproberen :D
BeantwoordenVerwijderenOntdek net je "bak hoekje"..........
BeantwoordenVerwijderenZiet er lekker uit....mjammie....
kom hier zeker nog vaker langs
marianne
the digital bakery